Lloc: Eixample, Barcelona
Data: Juliol 2017
Volta (Investigació Canyera): disseny, elaboració i col·locació de la peça de la intervenció.

S’ha realitzat una intervenció en dues pèrgoles en un sobreàtic de Barcelona. Aquestes han estat realitzades i dissenyades per l’equip de Volta – Investigació Canyera en treball conjunt amb Tot Bambú.

L’elaboració d’aquestes s’ha realitzat de forma manual en taller. En total 12 panells de canyís artesanals que han estat transportats i col·locats al Sobre Àtic de l’Eixample de Barcelona. Aquesta pèrgola permetrà gaudir d’una terrassa que durant els mesos d’estiu no disposava d’ombra, així el canyís atenua la incidència dels rajos solars a l’hora que genera una ombra fresca que recorda a l’experiència de jeure sota d’un arbre.

En aquest cas les canyes (arundo donax) han estat subministrades per Canyissos Brugat, per tal d’assegurar que la collita s’ha realitzat als mesos d’hivern i han estat assecades a l’ombra.

 

Anuncis