Lloc: Sarrià, Barcelona.
Data: 2016
Arquitectes: Volta

Reforma interior d’un habitatge situat al carrer Copèrnic, al barri de St Gervasi. Aquesta reforma ha estat realitzada pel col·lectiu Volta amb la col·laboració de Martín Sánchez, arquitecte. Es tracta d’un canvi d’ús d’un pis que des de l’any 2001  estava destinat a oficines. Es tracta d’un primer pis, de 130 m2, amb una façana al carrer i una altra al pati interior. Per això esdevenia important l’entrada de llum. La intervenció busca deixar passar la llum entre unes habitacions i altres, mitjançant portes corredisses que podien amagar-se i convertir-se en part de la paret. Un espai central destinat a cuina, menjador i sala d’estar recorre la casa entre els dos extrems, on es troben habitacions espaioses, vinculades als seus respectius banys, i amb zones d’estudi propies. D’aquesta manera, també es permet aïllar dues zones acústicament. El rebedor d’accés, permet dividir el pis en dos espais,  un que recull la zona més comunitària i l’altre una habitació i petit estudi més tranquil, fet que permet que actualment visquin una familia en una part, l’Omar, la Carolina i el seu fill i una amiga en l’altre, la Violeta.

 

 

 

 

Save

Save