Lloc: Mare de Dèu del Coll, nº96, Vallcarca, Barcelona
Data: Març 2015
Volta: rehabilitació del local, realitzant els treballs de disseny i construcció dels elements que conformen el nostre estudi.

Al novembre del 2014 comença el procés de rehabilitació del local on s’ubica el nostre estudi, al barri de Vallcarca, en uns baixos d’una petita plaça que quasi passava desapercebuda degut a la manca d’activitat. El procés de reforma d’aquest espai estava marcat per  aconseguir l’aprofitament màxim del local per tal de poder treballar-hi còmodament. Les dimensions reduïdes en planta, però àmplies en secció, un doble espai, ens van permetre reconstruir l’altell existent que només era utilitzat com a magatzem anteriorment.  Havíem de donar resposta les necessitats directes del col·lectiu: espai amb taules de treball, zona de reunions, espai d’emmagatzematge d’eines, zona de bilbioteca, i una petita zona de cuina-office aprop del bany.  Els materials emprats per a la construcció era allò que aconseguíem fàcilment a baix cost, o a través del reciclatge i sobretot allò que podíem construir, treballar, i realitzar amb les nostres pròpies mans. El mètode de disseny, les mateixes idees i sensacions que sorgien d’anar habitant l’espai i apropiant-nos-el.  El resultat, un espai confortable i assolellat donant a una petita plaça al centre del barri de Vallcarca.

 

Presentación1Presentación1

 

Save