Lloc: Poble sec, Barcelona.
Data: 2016
Arquitectes: Volta

Reforma interior d’un petit habitatge al carrer Piquer, situat al Poble Sec. Aquesta obra ha estat executada per l’”Ateneu d’Oficis de la Base” i “Obres i Construccions de Carme G-TRES S.L” sota la direcció de Volta Arquitectes. Es tracta d’una petita reforma on mitjançant poques intervencions ha permès canviar l’atmosfera del pis i generar nous espais més amplis i amb més qualitat i confort. A partir de la redistribució de la planta, s’ha fet l’enderroc de dos envans i s’ha realitzat l’estintolament d’un dels murs de càrrega, per tal d’aconseguir aquests espais més amplis i ben il·luminats. Els acabats finals busquen ressaltar la construcció original de maó i les vigues i revoltons. Materials càlids, terres de fusta i maó, colors clars a ls parets i mobiliari per aprofitar al màxim la poca llum que entra al pis i donar la calidesa necessària per a un màxim confort. La il·luminació del sostre per la part superior busca donar amplitud d’espai tot i no tenir molta alçada.

Fotografies d’Usue Belandia i Joan Andreu

Save

Save