Lloc: L´lívia, Girona
Data: Juliol 2016
Volta (Investigació Canyera): disseny, elaboració i col·locació de la peça de la intervenció.

Hem participat en la construcció de la decoració de l’hotel Beauty a LLívia. Coordinats per UP-Studio, més de 30 artistes, artesans i dissenyadors han participat d’aquest gran projecte per aportar nous dissenys i acabats. L’objectiu de la nostra construcció ha estat aconseguir un espai d’entrada entre l’aparcament i el jardí d’accés de l’hotel que es relacionés amb la naturalesa del voltant i que donés la sensació al visitant, d’entrar en una atmosfera recollida i natural.  El disseny de la intervenció és, una vegada més, una proposta parametritzada en la que hem donat resposta a una necessitat del PROMOTOR a través del joc entre formes i la combinació de materials naturals.  La decisió d’utilitzar el vímet amb la canya, ens ha permès crear aquest ambient i aconseguir una bona resistència de l’estructura enfront del clima de Llívia, fent que treballi com si fos un cistell. Hem treballat amb canya obtinguda a Canyissos Brugat, collida en comptes de d’haver dut a terme una collita pròpia degut al curt termini de les obres  i amb el vímet de l’Aleix de la Xarxa Mora de Bioconstrucció.

Save